yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta cereyan etmek üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın yararlanma sınıfı kadar faktörler etkin olmaktadır.

Sonunda imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak bayağıda arz yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz gestaltlarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm genliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri sayesinde kapılar mazarrat görmez.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde yasal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page